Knjige iz Vrelca

Golo krščanstvo

Golo krščanstvo

C. S. Lewis

Eden najbolj priljubljenih in najpopularnejših uvodov v krščanstvo vseh časov je doslej izšel že v milijonih izvodov po vsem svetu.

8 EUR

Prilika o razsipnem očetu

Prilika o razsipnem očetu

Timothy Keller

Keller z zanj značilnim intelektualnim pristopom k razumevanju krščanstva razkrije ključno sporočilo o Jezusu, ki se skriva v njegovi najznamenitejši priliki.

8 EUR

Skladni z njegovo podobo

Skladni z njegovo podobo

Kenneth Boa

Knjiga nam pomaga življenje graditi na biblijskih temeljih. Dr. Boa izčrpno razišče dvanajst pristopov h krščanski duhovnosti in s tem ublaži našo težnjo po ločevanju življenja na posamezne sestavine.

15 EUR

Ekspozicijsko pridiganje

Ekspozicijsko pridiganje

David R. Helm

Kako pripovedovati Božjo besedo danes? Pastor David Helm v knjižici opiše, katera prepričanja in kakšno ravnanje so potrebni, da bi postali zvesti ekspozicijski pridigarji Božjo besedo.

EUR

Biblična teologija

Biblična teologija

Nick Roark in Robert Cline

Avtorja najprej oblikujeta okvir za razumevanje celovite zgodbe Svetega pisma, nato pa razložita osnovna načela, s katerimi si lahko pomagamo pri določanju prednostnih elementov poučevanja tega sporočila. Knjiga bo tako cerkvam v pomoč pri varovanju resnice evangelija.

EUR

Evangelij

Evangelij

Ray Ortlund

Evangelij je teološko sporočilo. To sporočilo pa ustvarja tudi človeško lepoto: lepe odnose v naših cerkvah, ki današnjemu svetu prikazujejo Kristusovo slavo. Ray Ortlund v knjigi pojasnjuje, kako evangelijska doktrina oblikuje evangelijsko kulturo.

EUR

Odpri mi oči

Odpri mi oči

Hans Finzel

Odlika Finzelovega dela je v tem, da bralca korak za korakom uči, kako naj induktivno metodo proučevanja uporabi pri vsaki posamezni knjigi Svetega pisma.

11 EUR

Paradoks: milost in resnica

Paradoks: milost in resnica

Randy Alcorn

Randy Alcorn ponuja preprost, a globok razmislek o podobnosti Kristusu. »Navsezadnje,« pravi avtor, »ne potrebujemo milosti ali resnice. Potrebujemo milost in resnico.«

8 EUR

Veselje v Kristusu

Veselje v Kristusu

Michael Reeves

Cilj te knjige je nekaj večjega kot zgolj nova tehnika ali poziv k delovanju. V dobi, ki nas tako rekoč sili, da gledamo sami sebe, nas Michael Reeves vabi, da pogledamo Kristusa. Ko se v srcu osredotočimo nanj, vidimo, kako je on naše življenje, naša pravičnost, naša svetost in naše upanje.

8 EUR

Stremljenje po Bogu

Stremljenje po Bogu

A. W. Tozer

V tem delu se jasno odraža Tozerjeva želja, da bi slavil Boga in tudi v drugih vzbudil globlje zavedanje o njem. Knjiga bo zvesta sopotnica vsakomur, ki ga žeja po Božjih stvareh.

12 EUR

Vodnik po Novi zavezi

Vodnik po Novi zavezi

Založba Zondervan

Opombe za proučevanje Nove zaveze (prevod opomb k izdaji NIV, založba Zondervan). 628 strani.

20 EUR