Knjige iz Vrelca

Golo krščanstvo

Golo krščanstvo

C. S. Lewis

Eden najbolj priljubljenih in najpopularnejših uvodov v krščanstvo vseh časov je doslej izšel že v milijonih izvodov po vsem svetu.

8 EUR

Prilika o razsipnem očetu

Prilika o razsipnem očetu

Timothy Keller

Keller z zanj značilnim intelektualnim pristopom k razumevanju krščanstva razkrije ključno sporočilo o Jezusu, ki se skriva v njegovi najznamenitejši priliki.

8 EUR

Skladni z njegovo podobo

Skladni z njegovo podobo

Kenneth Boa

Knjiga nam pomaga življenje graditi na biblijskih temeljih. Dr. Boa izčrpno razišče dvanajst pristopov h krščanski duhovnosti in s tem ublaži našo težnjo po ločevanju življenja na posamezne sestavine.

15 EUR

Vodnik po Novi zavezi

Vodnik po Novi zavezi

Založba Zondervan

Opombe za proučevanje Nove zaveze (prevod opomb k izdaji NIV, založba Zondervan). 628 strani.

20 EUR

Odpri mi oči

Odpri mi oči

Hans Finzel

Odlika Finzelovega dela je v tem, da bralca korak za korakom uči, kako naj induktivno metodo proučevanja uporabi pri vsaki posamezni knjigi Svetega pisma.

11 EUR

Paradoks: milost in resnica

Paradoks: milost in resnica

Randy Alcorn

Randy Alcorn ponuja preprost, a globok razmislek o podobnosti Kristusu. »Navsezadnje,« pravi avtor, »ne potrebujemo milosti ali resnice. Potrebujemo milost in resnico.«

8 EUR

Veselje v Kristusu

Veselje v Kristusu

Michael Reeves

Cilj te knjige je nekaj večjega kot zgolj nova tehnika ali poziv k delovanju. V dobi, ki nas tako rekoč sili, da gledamo sami sebe, nas Michael Reeves vabi, da pogledamo Kristusa. Ko se v srcu osredotočimo nanj, vidimo, kako je on naše življenje, naša pravičnost, naša svetost in naše upanje.

8 EUR

Stremljenje po Bogu

Stremljenje po Bogu

A. W. Tozer

V tem delu se jasno odraža Tozerjeva želja, da bi slavil Boga in tudi v drugih vzbudil globlje zavedanje o njem. Knjiga bo zvesta sopotnica vsakomur, ki ga žeja po Božjih stvareh.

12 EUR